ANTIBAKERIÁLIS VÉDELEM
BIOSAFE™  A VILÁGELSŐ ANTIMIKROBIÁLIS TECHNOLÓGIA
 

 Mobilsept - Comfort52 BIOSAFE™ védőrétegek !

BIOSAFE™   by Mobilsept A világ első organoszilán alapú tartós antibakteriális védőbevonatot létesítő hatóanyaga.
Használata teljesen veszélytelen.
Az antibakteriális hatás elpusztítja a vírusok, baktériumok és spórák 99,99%-át a levegőben és a levegővel érintkező felületeken.
A BIOSAFE Antimicrobial Reg. No. 83019-1 alatt bejegyzett és   ISO 22196:2007
ASTM E-2149-10 és  ISO 10993 GLP protokoll alapján bevizsgált hatóanyag.
Minden vírust, baktériumot, penészt és gombát elpusztít, amelyek nem láthatóak a légkondicionáló vagy szellőző rendszerekben. Teljesen veszélytelen alapanyagokat használó, 1 évig tartós , antibakteriális bevonatot létesítő technológia. A Mobilsept Comfort52 célgépek  az antibakteriális hatóanyagot ULV Nano-köd technológiát alkalmazva 0.8-0.9µ méretű porlasztással, amely milliós nagyságrendben egyenletesen  diszpergálja az antimikrobiális  tisztítórészecskéket a kezelt területet minden felületére.

Alkalmazása épületekben: Levegő-klíma rendszerek, irodák, érinthető felületeinek tartós és folyamatos antimikrobiális védelme a fertőzések terjedésének csökkentésével,  dolgozók, ügyfelek, partnerek, vendégek teljes jólétének megtartásához  Mozik- színházak-konferencia termek, szállodai szobák, éttermek, tárgyalók kezelése az antibakteriális védőréteg létesítésével.
Leggyakoribb közlekedési antimikrobiális alkalmazások: klíma és szellőző rendszerek, utastér, érintett felületekről fertőzések átadásának folyamatos akadályozása, utazóközönség, és a munkatársak egészségének védelme. Továbbá: személyautók, taxik, bérautók, tömegközlekedési járművek.
.

Antimikrobiális tartós bevonatok az egészségügyben:  Levegő-klíma rendszerek, rendelők, érinthető felületeinek antimikrobiális védelme a fertőzések terjedésének csökkentésével,  személyzet, betegek,látogatók, partnerek,  teljes jólétének megtartásához  Fogorvosi és orvosi rendelők Egészségügyi kezelő helységek Mentőautók, betegszállítók Várakozó-, és öltöző helységek Alkalmazása az oktatásban, gyermekgondozásban, nevelésben, sportban: Szellőző-, és klíma rendszerek, zárt terek, érinthető felületek antimikrobiális tartós védelme a gyermekek, gondozók, nevelők, pedagógusok, valamint a sportolók, edzőik és a szurkolók jólét megóvásának érdekében. Bölcsődék, óvodai helyiségek Tantermek, öltözők Sportlétesítmények


BIOSAFE védőréteg : használatnál többszörös előnyök:                                                    

• Öntisztuló bevonat 99.99% kórokozó mentesítés
az összes kezelt felületeken
• Szobák/felületek: folyamatos - Covid19 - fertőző
betegségek átvitelének megelőzése
• ISO, ASTM-E, USP, EU-ECHA, REACH, GBAC ipari
szabványok és jóváhagyások
• A BIOSAFE®- Mobgraz/2 bevonat: tiszta, láthatatlan,
nagy hatékonyságú
• Kezelések ismétlése évente
• Egyszerű gépkezelés, teljesen automatizált eljárás
• 35%-al csökkentett takarítási tevékenységek
• Csökkentett tisztítószer költségek
• Alacsony kezelési költségek
• Egyéb helyiségek (lobby, liftek,toilet,) kezelése, védelme

 .