Comfort52 széria
Programozott - automatikus üzemelés
 
A Comfort52 BIOSAFE antimikrobiális  kezelések az egészségre veszélytelenek, utótakarítás nem szükséges, végrehajtásuk teljesen automatizált.
A Comfort52 széria  a felületeken fertőzések terjedését tartós védő réteget  létesítve akadályozza meg a fertőzések terjedését  amely igazi áttörést forradalmasít az egészségvédelemben. Az alkalmazott BIOSAFE hatóanyag megfelel a nemzetközi antimikrobiális szabályzatoknak, melynek alapján az idevonatkozó és FDA-ECHA engedéllyel rendelkező hatóanyag az  élelmiszeripar előállítási területein is alkalmazhatóak.

Mobilsept-BIOSAFE Organoszilán Antimikrobiális Hatóanyag                             A  BIOSAFE-Mobgraz / 2 eljárás technológiája!

A hatóanyag aktív összetevője színtelen, enyhe illatú, pozitív töltésű polimerből áll, amely jet-köd használathoz adaptálva molekulárisan kötődik a kezelt helység és az ott elhelyezett tárgyak felületeihez. Az erős pozitív töltés aktívan megbontja a kezelt felülettel érintkező mikroorganizmus sejtmembránját, ezáltal citoplazmájuk és sejtrészecskéik kiszivárognak. Ez egy ballon tűvel való kiszúrásához hasonlít.

A BIOSAFE-Mobgraz /2 nem segíti elő a gyógyszer-rezisztens szuperbaktériumok kialakulását!



  

       Comfort52 - Home 

Az Ön személyes higiéniai asszisztense...

Az aktivált O2 gáz és a  BIOSAFE-Mobgraz/2 ANTIMIKROBIÁLIS*  hatóanyag  használatával az elvégzett 99.99% antimikrobiális** kezelés a felületeken létesített 0.25-0.30 μm vastagságú  tartós bevonattal fertőzések terjedését zárja ki a felületeken terjedő kórokozók ellen az otthonokban, hotelekben, irodákban, üzemekben,óvodai, iskolai, nyugdíjas- házak számára.

Comfort52 -Home         MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Magasság: 33cm

Szélesség: 28cm Mély: 40cm

Súly: 7.5 kg

Ház: nem korrozív / rozsdamentes

Feszültség: 230V egyfázisú

Teljesítmény: 2,5 A

Jet porlasztó -fogyasztás: 0.6L / óra

Porlasztási szemcse méret: 6-8 mikron (nem állítható)

Aktivált O2 (O3) teljesítmény: 6gr / óra - kompenzált –

Radiál ventilátor: 420m3 / óra

Antimikrobiális bevonat létesítés; 60m2 (max 180m3)

Működés: Teljesen m2 alapúan programozott, egyszerű nyomógomb - kiválasztás, aktiválás

Hatóanyagok:
1,   BIOSAFE-Mobgraz/2 ANTIMIKROBIÁLIS** hatóanyag használatával 99.99% hatásfokú antimikrobiális* a kezelt felületeken az öntisztuló kórokozó mentesítés állapotát hosszú időre megtartja.

.A Home Guard kezelési eljárás:

Teljes automatikus vezérlés. A radiális ventilátorhoz épített aktív O2 gázcellákkal és a sűrített levegővel a venturi fúvókán keresztül finom köd képződik, amely BIOSAFE-Mobgraz/2  hatóanyag használatával 99.9% hatásfokú fertőtlenítési állapotot hosszú időre megtartja, a kezelt helyiségek és az ott elhelyezett tárgyak felületein.

Biosafe-Mobgraz/2 hatóanyag regisztrált a felületekkel érintkezésbe kerülő alkalmazások biztonságos felhasználására és megfelel az  ECHA-EU, EPA, FDA és  eljárásoknak ahol hitelesített minősítéssel rendelkezik. ISO, ASTM-E, USP ipari szabványok és anyag jóváhagyások.

*Az „antimikrobiális szerek” kifejezés  magában foglalja az összes hatóanyagot, amely bármilyen típusú mikroorganizmus ellen - baktériumok (antibakteriális), vírusok (antivirális), gombák (gombaellenes) és protozoák (antiprotozoálisok) ellen hat.

**A létesitett BIOSAFE-Mobgraz/2 bevonat  megakadályozza az antimikrobiális és a szag mikrobák kialakulását, amelyekre az idevonatkozó hatóanyagok használata az EU szabályozásoknak megfelelnek.

Fontos:

A kezelés alatt ne tartózkodjon a helyiségben. Más típusú vagy hígított hatóanyag használata érvényteleníti az elvárt higiéniai állapotot. Gyermekektől elzárva tartandó.

5 funkció egy célgép:

                Antimikrobiális – Szagmentesítés – Allergiamentesítés

                                  Rovartalanítás - Párásítás

ára: 386.000 Ft +Áfa           (1m2/ kezelési ktsg 275.00Ft) 

BIOSAFE-Guard/ 2 hatóanyag folyadék      5liter 18.900Ft      Nettó Ft árak, + áfa

                                                    BÉRELHETŐ! (lásd Bérlés menü)


Nagyobb terület kezeléséhez keres gépet? A Comfort52- Grazer  teljesítménye 400m2!



      




Comfort52 - Grazer          

Tudomány az Ön egészségének védelmében ...

Az aktivált O2 gáz és a  BIOSAFE-Mobgraz/2 ANTIMIKROBIÁLIS hatóanyag  használatával elért 99.99% hatásfokú antimikrobiális** állapot a kezelt felületeken a létrehozott 0.25-0.30μm vastagságú antimikrobiális bevonattal tartós 1év fertőzés terjedés elleni védelmet létesít. Használata javasolt sport klub öltözőkben, hotel helyiségekben, irodákban, csarnokokban minden  nagy létszámú személy befogadásra alkalmas helyiségekben.

Comfort52 - Grazer          MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Magasság: 1,2 m '

Szélesség: 45cm Mélység: 50cm

Súly: 24 kg

Ház:  korrózió  mentes / rozsdamentes acél

Feszültség: 230V egyfázisú

Teljesítmény: 4,5 A

Jet porlasztó -fogyasztás: 1,2L /  óra

Működés: Teljesen beprogramozott, egyszerű nyomógomb - kiválasztás, aktiválás

Folyadék: BIOSAFE-Mobgraz/2 alacsony koncentrációjú antimikróbiális* hatóanyag

Aktív O2 teljesítmény: 30gr /(40gr*) óra - kompenzált –

Radiál ventilátor: 3500m3 / 4500m3 /óra

Antimikrobiális bevonat létesítés; 300m2* (bővithető max.400m2 +58.000Ft/+Áfa)

Hatóanyagok: 1, BIOSAFE-Mobgraz/2 ANTIMICROBIAL* hatóanyag használatával 99.99% hatásfokú antimikrobiális* állapotot hosszú időre megtartja, a kezelt helyiségekben.

Kezelési eljárás: Teljes automatikus vezérlés. A radiális ventilátorhoz épített aktív O2 gázcellákkal és a sűrített levegővel a jet-köd technológiával finom köd képződik, amely BIOSAFE-Mobgraz/2  hatóanyag használatával  amely az átfogó antimikrobiális* védelmet hosszú ideig megtartja, a kezelt helyiségek és az ott elhelyezett tárgyak felületein

Biosafe-Guard/2 hatóanyag regisztrált az felületekkel érintkezésbe kerülő alkalmazások biztonságos felhasználására és megfelel az  ECHA-EU,EPA, FDA és  eljárásoknak ahol hitelesített minősítéssel rendelkezik.

*Az „antimikrobiális szerek” kifejezés  magában foglalja az összes hatóanyagot, amely bármilyen típusú mikroorganizmus ellen - baktériumok (antibakteriális), vírusok (antivirális), gombák (gombaellenes) és protozoák (antiprotozoálisok) ellen hat.

**A létesitett BIOSAFE-Moblgraz/2 bevonat  megakadályozza az antimikrobiális és a szag mikrobák kialakulását, amelyekre az idevonatkozó hatóanyagok használata az EU szabályozásoknak megfelelnek.

Fontos:

A kezelés alatt ne tartózkodjon a helyiségben. Más típusú vagy hígított hatóanyag használata érvényteleníti az elvárt higiéniai állapotot és mechanikai hibákat okozhat. 85% feletti páratartalom esetén a használat nem javasolt. Gyermekektől elzárva tartandó.

5 funkció egy célgép:

                Antibakteriális  – Szagmentesítés – Allergiamentesítés

                                  Rovartalanítás - Párásítás

Egységár: 686.000 Ft*  +Áfa   *Bővithető 400m2 kapacitásra 58.000Ft+ Áfa 

                                          (1m2/ kezelési ktsg 275.00Ft)

BIOSAFE-Guard/2 /  hatóanyag folyadék   5liter 18.900Ft    Nettó Ft árak!

                                                   BÉRELHETŐ!  (lásd Bérlés menü)

Kisebb terület kezeléshez keres gépet? A Comfort52 - Home  60m2 teljesítménye megfelelő e célra!

 .